Tietoa meistä

Bulls Pressiltä löydät vahvoja sarjakuvahahmoja sekä muita mielenkiintoisia tuotteita. Bulls on toimituksellisen materiaalin ja kaupallisten oikeuksien agentuuri. Lisensoimme tavaramerkkejä ja sarjakuvahahmoja asiakkaan tuotteita ja markkinointia varten Bulls Licensingin kautta. Bulls Press välittää sarjakuvia, kuvaristikoita, ajanviete-, kuva- ja tekstimateriaalia aikakaus- ja sanomalehdille ja muulle medialle sekä printtiin että nettiin. Bulls voi tarjota myöskin ulkoistetun toimituksen, välittää kustantamo-oikeuksia, graafisia palveluja sekä painatusta.  Lehdille ja kustantamoille

IBulls Pressin laajasta valikoimasta löytyy sekä klassisia että ajankohtaisia sarjakuvahahmoja kuten Mustanaamio, Muumit, Hannes, Jere, Harald Hirmuinen, Nemi, Kippari-Kalle och B.Virtanen.

Lehdille löytyy ajanvietemateriaalia kuten kuvaristikoita ja tehtäviä sekä runsas tarjonta sarjakuvahahmoja, artkkeleita, sekä kuvia julkaistavaksi sekä printissä että netissä. Bulls räätälöi sivuja ja liitteitä sekä tarjoaa ulkoistettua toimitusta pieniin ja suuriin projekteihin.

Kuva & liikkuva kuva

Bulls Pressin kuva-arkistosta löytyy ympäri vuorokauden materiaalia kaikkiin tarkoituksiin: Ajankohtaisia uutis- ja julkkiskuvia, studiokuvia, kauneutta, kuvituskuvia  julkaisuihin ja mainoskäyttöön. Bulls Press edustaa useita nimekkäitä kansainvälisiä kuvaajia sekä aikakauslehtiä kuten esimerkiksi Mirror, Le Figaro ja Marie Claire.

Lisensointi

Bulls Licensing auttaa yrityksiä löytämään sopivat tavaramerkit ja sarjakuvasankarit eri kohderyhmille. Bulls hoitaa hyväksymis- ja designprosessit sekä auttaa mediatuen ja täydentävien yhteiskampanjoiden luomisessa.

Organisaatiomme

Bulls Pressin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on kymmenen tytäryhtiötä: Frankfurtissa, Kööpenhaminassa, Varsovassa, Wienissä, Oslossa, Helsingissä, Tallinnassa, Riikassa ja Vilnassa sekä Bulls Graphics Halmstadissa. Kunkin toimipisteen myyjät ja toimittajat tuntevat paikalliset markkinat ja asiakkaiden tarpeet.

Bulls Press edustaa maailmanlaajuisesti luovia taitelijoita, agentuureja ja kustantamoita yhteisinä nimittäjinä korkeatasoisuuus ja luovuus. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.