Kuvat & liikkuva kuva

Ota yhteyttä meihin

Lisensointi

Halutessasi käyttää suosittuja hahmoja, logoja tai ikoneja, tarjoaa Bulls licensing uniikkeja tavaramerkkejä. Vai kaipaatko kuvia, reseptejä tai reportaaseja? Bulls Bild & rörligt edustaa useita maailman suurimpia mediataloja. Bulls Press redaktionellt edustaa ajanvietettä. Ristisanatehtävät ja sarjakuvat kultaavat lukijoiden arkipäivät sekä painetussa että digitaalisessa mediassa.

Lue lisää


TOIMITUKSELLINEN AINEISTO

Bulls Press on täydellinen yhteistyökumppani kun on kysymys materiaalista ja toimi-
tuksellisista palveluista. Joka viikko tuotamme ja toimitamme kuvaristikoita, sudokuja, ajanvietemateriaalia, reportaaseja. Lisäksi edustamme 150 sarjakuvaa ympäri maailman. Lastensarjoista klassisiin seikkailuihin sekä moderneihin sarjakuviin, jotka kutittavat nauruhermoja.

Lue lisää


Ajankohtaista  Enemmän uutuuksia

Blondie

"Suomen Kuvalehdellä on tänä vuonna tuplajuhlavuosi: lehti täyttää 100 vuotta ja Touhulan perhettä se on julkaissut 60 vuotta. Vuoden ensimmäisessä numerossa on kahdeksan sivun kattava artikkeli sarjakuvastamme."

Japaniin oma Muumipuisto.

Vuonna 2015 avataan Japanissa Muumipuisto, ilmoitti FinTech Global Inc, (FGI) ja Puuha International joulukuun alussa. Tapahtuma osuu miltei yksiin Tove Janssonin syntymän 100-vuotisjuhlavuoteen 2014. Sijaintipaikkaa ei ole kuitenkaan vielä määritelty. 

DOLCE & GABBANA + POPEYE = TOTTA!

Olemme aloittaneet yhteistyön Dolce & Gabbanan kanssa - Popeye Limited Edition siirtyi kesällä 2013 D&G:lle. D&G valmistaa t-paitoja sekä lapsille että aikuisille. Popeye (Kippari-Kalle) on esillä useiden johtavien muotiketjujen myymälöissä ja tavarataloissa kuten esimerkiksi Benettonilla, Bloomingdalessa, Gapissa, H&M:ssä, Miss Sixtyssä ja Zarassa.