Redaktionell produktion

Bulls Press redaktion startade när vi fick i uppdrag av Aftonbladet att producera samtliga deras korsord, kryss och liknande material i alla dess former: enskilda inslag, sidor, inlagor och hela bilagor. Året var 2009 och starten blygsam.

I dag arbetar Bulls Press redaktion med material till de flesta magasinsförlag och tidningshus i Sverige. Och det handlar inte bara om ett klur-roligt ordpar i ett kryss eller en poäng i slutet av en seriestripp. Bulls Press redaktion klarar det mesta.

Lue enemmän

Bulls Press har länge varit en av Sveriges största leverantörer av kryss och korsord. Det finns förmodligen inte en enda krysslösare som aldrig stött på ett korsord märkt ”© Bulls”. Med redaktionen förändrades arbetsgången, uppdragen blev fler och personalstyrkan ökade till dagens fem tjänster. Till det kommer ett drygt femtiotal frilansare inom de flesta områden.

Redaktionen arbetar inte enbart med kryss och korsord. Med tanke på Bulls Press övriga verksamhet är tecknade serier något som ligger redaktionen nära. För förlaget Egmont Kids producerar man i dag serietidningen Smurfarna på tre språk.

Vad mer

Bulls Press producerar även redaktionella featuresidor om aktuella ämnen, böcker och magasin. Bland kunderna hittar man svensk dagspress, Allers förlag, First publishing, Langenskiölds bokförlag. Tillsammans med våra faktagranskare, formgivare, fotografer, illustratörer, konstruktörer, korrekturläsare, skribenter och mediahus från hela världen levererar Bulls Press redaktion och bildbyrå material som du inte borde vara utan.