Kiinnostaako tunnetun piirroshahmon käyttäminen markkinoinnissa?

Valitsipa minkä tahansa hahmon käytettäväksi myynninedistämisessä, mainonnassa tai markkinoinnissa, mukana seuraa monia etuja. Pidämme muunmuassa tarkasti huolen siitä, että et näe hahmojamme koskaan huonossa seurassa tai kyseenalaisissa tilanteissa. Niiden vahvuutena on stabiilius.


Nopeaa, helppoa ja tehokasta

Kaikki hahmomme ovat olleet menossa mukana useita vuosia ja kuvagalleriamme on todella laaja. Olipa ideanne millainen tahansa, voitte luottaa sen toteutumismahdollisuuteen valitsemienne hahmojen avulla. Bullsilla on pitkä kokemus tuotantoprosesseista, tekijänoikeuskysymyksistä ja tavaramerkkistrategioista. Kaikki tämä takaa sen, että pystytte tavoittamaan markkinat nopeasti, helposti ja tehokkaasti.

Oikotie menestykseen

Markkinat ovat tulvillaan toisiaan muistuttavia tuotteita ja tavaramerkkejä. Klassisten hahmojemme avulla saatte mahdollisuuden erottua massasta tavalla, jota on vaikea kopioida. Lisäksi kaikilla hahmoillamme on ominaisuuksia, joilla voidaan vahvistaa tuotettanne tai tavaramerkkiänne.

Valinnanvaraa on

Vain mielikuvituksenne on rajana hahmojemme käyttöaiheissa. Vuosikausia olemme tehneet suuria mainoskampanjoita taloustavaroista, leluista, vaatteista, huonekaluista ja peleistä yms.

Mitä se maksaa?

Moni luulee, että lisensointi on sekä kallista että hankalaa, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Maksatte
vain oman menestyksenne perusteella, koska useimmat sopimukset perustuvat rojalteihin tai käyttö-
asteeseen. Jos valitsette Bulls Lisensoinnin, vältätte myös hallinnolliset kulut sekä tekijänoikeusongelmat.
Miten suuren investoinnin vaatisikaan yhtä tunnetun tavaramerkin luonti kuin meillä on tarjota
valmiina klassisten sarjakuvahahmojen muodossa.