Karhuherra Paddingtonista elokuva vuonna 2014

Harry Potterin tuottaja David Heyman ja elokuvajätti Warner Bros tuottavat pitkän elokuvan klassisesta hahmosta – karhuherra Paddingtonista. Filmistä tulee kaikkien aikojen ensimmäinen pitkä elokuva kyseisestä nallekarhusta. Uutuus saa ensi-iltansa v. 2014
Paddingtonilla on globaalisti on yli 265 lisenssinvuokraajaa, jotka tuottavat tavaramerkin alla

lukuisia eri tuotteita.

Karhuherra Paddingtonin tarinoiden takana on Michael Bond. Ensimmäinen kirja ilmestyi vuonna 1958 ja sen jälkeen seurasi 10 kirjaa vuoteen 1979 mennessä. Ruotsissa animoitu tv-sarja, joka näytettiin SVT:llä, on ehkä kaikkein suosituin.

Kylmänä jouluaattona 1957 Michael Bond löysi yksinäisen nallen lelukaupan hyllyltä Lontoossa. Hän osti sen vaimolleen lahjaksi ja koska he asuivat siinä osassa Lontoota, sai nalle nimekseen Paddington.

Michael alkoi kirjoittaa nallesta kertomusta, jonka jälkeen seurasi toinen, sitten kolmas ja kymmenen päivää myöhemmin oli kirja kirjoitettuna löytökarhusta Paddingtonin asemalta Lontoosta. ”Karhu nimeltä Paddington” julkaistiin 1958. Kirjoja on myyty yli 35 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty 40 kielelle.

http://www.paddingtonbear.com/home.html

http://www.facebook.com/paddingtonbear
Licensing, Paddington