Bulls Licensing edustaa Fifty Shades of Greytä Pohjoismaissa

Bulls Licensing  edustaa Fifty Shades of Grey-trilogiaa. Riippumaton agentuuri Caroline Mickler Limited, joka on menestyksekkään romaanitrilogian pääasiallinen lisenssiagentti, on sopinut yhteistyöstä Bulls Licensingin kanssa ”Viiskymppisen” edustuksesta Pohjoismaissa.


Romaanitrilogia, jonka on kirjoittanut brittiläinen E.L. James, kertoo tarinan kirjallisuuden opiskelijan Anastasia Steelen ja monimiljonääri Christian Greyn suhteesta. Trilogia alkoi menestyksekkäänä nettijulkaisuna ennen kuin se painettiin paperille. Yli 68 miljoonaa kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti. Universal Pictures ja Focus Features ovat ostaneet filmausoikeudet. Vuoden 2013 alusta on Bulls Licensing on neuvottelu.- ja sopimuskumppanina.

 

 ”Fifty Shades of Grey-trilogia on suurin sensaatio julkaisuteollisuudessa moniin vuosiinja me näemme suuret mahdollisuudet lisensointiin Pohjoismaissa, joiden markkinoiden mielenkiinto tuotteeseen tavaramerkkinä on valtava. Useat yritykset ovat jo ottaneet yhteyttä. Tuotekategoriat, joista keskustellaan ovat alus-/yövaatteet, vaatteet yleensä, parfyymit, kauneudenhoitotuotteet, vuodevaatteet, sisustus, kirjepaperit ja korut. Kirjojen myynnin ja elokuvan myötä tulee huomioarvo olemaan suuri”, sanoo Gustav Melin, Licencing Director Bulls Licensing´istä.

Lisäinformaatiota lisenssiohjelmasta Fifty Shades of Greylle saat:

Sales: 

Anna Lawrence, anna.lawrence@bulls.se

Sebastian Lilliecreutz, sebastian@bulls.se 

Marketing & Press 

Anna Rosmalm, rosmalm@bulls.se